Kontaktirajte nas

Beograd open 2018 - izvještaj

Finalni turnir sezone održao se prethodnog vikenda u Beogradu. Sportski centar Slodes ugostio je 165 igrača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Danske, Poljske, Indonezije i Srbije. Turnir se igrao u dve dvorane SC Slodes na ukupno 10 terena. Kvalifikacije su se odigrale u petak u tri kategorije (MSB, MSD i XDC), dok je u subotu na programu bio glavni žreb u svih 16 kategorija. Organizatori u Beogradu uspeli su minimalno da probiju satnicu, na šta su posebno ponosni. Osim paklenog vikenda i visoke temperature, sve na turniru bilo je pod kontrolom organizatora.

MEDIJI

Radujemo se da su Ada liga i badminton uopšte dobili veliku medijsku priliku u Beogradu i Srbiji. Najava turnira bila je iz Tašmajdanskog parka direktnim uključenjem u jutarnji program RTS-a 1. Zahvaljujemo se Radio televiziji Srbije i učesnicima turnira Dmitrović, Mikinac, Pavliha, Albrecht i Magdelinić koji su direktno pomogli realizaciju najave.

 
SOCIJALNE AKTIVNOSTI

Petak veče rezervisali smo za plovidbu Savom i Dunavom. Pun pogodak bio je pogled na grad sa vode i upoznavanje istog iz druge perspektive. Potpuno novo iskustvo za sve učesnike ADA turnira. Žurka u Beogradu bila je simbolična, jer su se učesnici turnira preselili na splavove grada. Beograd ima tu posebnu čar - najbolji noćni život u Evropi 7 dana u nedelji.

Osvajači medalja u Beogradu:

 

Fotografije sa turnira možete pogledati na facebook stranici BK CLEAR:

 

Organizaciju turnira pomogli su SC Slodes, Tomex Catering d.o.o., RALU logistics d.o.o., LOGO d.o.o. i članovi i prijatelji BK Clear.

 
 
(Broj pregleda: 310)

Više iz kategorije